Solidarity Gaming
diablo 3 wordpress theme logo
gothic statues

Reglement

Wil je lid worden?
1. Meld je aan op de website;
2. Neem via TeamSpeak contact op met een (1) van onze admins (doorgaans herkenbaar aan de S achter de naam);
3. Vul het aanmeldformulier in het forum in – deze is pas zichtbaar na acceptatie op Teamspeak;
4. Na twee (2) of meer reacties van Forum Moderators, je bent actief op Teamspeak en een combined paragon van 600+ dan zal een (1) van onze admins contact met je opnemen;5. Welkom in de Clan.
6. Na twee weken komt een review. Hoor je niks ben blijf je welkom.

Reglement
Solidarity Gaming heeft een algemeen reglement dat door iedere gebruiker dient te worden nagestreefd. Het reglement zorgt voor een eerlijke, gelijke behandeling en voor duidelijk- en openheid.
 

§1   ALGEMEEN

Dit reglement dient te worden nagestreefd door iedere gebruiker. Hiermee wordt verstaan: een ieder die gebruik maakt van een van de onderdelen van Solidarity Gaming (in het vervolg SG). Er wordt van gebruikers verwacht dat zij kennis hebben genomen van dit reglement, alvorens een onderdeel van SG te gebruiken.

§2   WIJZIGING EN UITZONDERING

Beheerders hebben het recht dit reglement op ieder moment te wijzigen en zullen gebruikers daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis dit reglement zelf te controleren op wijzigingen. Als gebruikers, na een wijziging, gebruik blijven maken van onderdelen van SG, gaan zij automatisch akkoord. Beheerders zijn tevens bevoegd ten alle tijden uitzonderingen te maken op dit reglement.

§3   GEBRUIKERS EN LEDEN

Binnen de Community wordt er onderscheid gemaakt tussen gebruikers en leden (member). Om toegang te krijgen tot diverse onderdelen van SG moet een account worden aangemaakt op de website (gebruiker). Gebruikers kunnen zich daarna aanmelden (introduceren) via het forum. Na goedkeuring van deze aanmelding promoveren gebruikers naar Member.

§4   VOOWAARDEN LIDMAATSCHAP

Leden spreken de Nederlands of Engelse taal, hebben een minimum leeftijd van 18 jaar, beschikken over een (goed werkende) microfoon/headset en het programma TeamSpeak. Leden zijn tijdens het lidmaatschap van SG niet lid van een andere clan, tenzij dit is gemeld en er toestemming is gegeven door een Beheerder.

§5   GEBRUIKERSNAAM

Leden dienen overal dezelfde gebruikersnaam te gebruiken (in-game, TS, e.d., hierna de “Gebruikersnaam”). Het veranderen van de Gebruikersnaam (op het forum) is in overleg met een Beheerder mogelijk. Op TeamSpeak is het voeren van je battletag als username verplicht.

§6   ACTIVITEIT

Bij langdurige inactiviteit kan het lidmaatschap worden opgezegd.

§7   GEDRAG

Respecteer elkaar en blijf ten alle tijden beleefd tegen medespelers, gebruikers en leden. Enige vorm van racisme, bedreigingen, discriminatie of oneerlijk spel (cheaten/hacken) resulteert in een permanente ban van alle onderdelen van SG, waarbij het IP adres wordt opgenomen in de Blacklist.

§8  CONTENT PLAATSEN

Plaats geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten. Plaats berichten in Algemeen Beschaafd Nederlands (geen Br33z4h of MSN-taal) en gebruik geen beheerders gedrag, vraag dus niet om een sluiting van een onderwerp etc. Beheerders hebben het recht op ieder moment een bericht/afbeelding te bewerken, te verwijderen, te verplaatsen, of te sluiten.

§9  EVENEMENTEN

Binnen SG worden er met enige regelmaat grote evenementen georganiseerd. Voor een aantal evenementen, de zogenaamde LIVE-evenementen, zijn extra voorwaarden van deelname van toepassing. Deelname aan deze evenementen is alleen mogelijk als je, middels een inschrijfformulier, akkoord bent gegaan met deze aanvullende voorwaarden van deelname en je adres- en contactgegevens bij de organisatoren van het evenement bekend zijn.

§10   AANSPRAKELIJKHEID

Gebruikers staan toe dat hun informatie in een database wordt opgeslagen. Noch SG, noch WordPress, noch BBpress zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden. SG kan in geen enkel opzicht aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade. Zie ook de Disclaimer.

decorative footer border